Антицелулитна Програма за Упорит Целулит BODY SCULPT Skeyndor


 Интензивна отслабваща програма с изгарящо мазнините и дрениращо действие. Съдържа кетони от малини и зелено кафе, глауцин, кофеин и деривати 5%, карнитин 3%, Мате, чист колаген и отслабващи растителни екстракти.

Програма, която третира и най-упоритият целулит и възвръща гладкия, хубав вид на кожата.

Активни съставки: кетони от малини и зелено кафе, глауцин, кофеин и деривати 5%, карнитин 3%, Мате, чист колаген и отслабващи растителни екстракти.

Описание

BODY SCULPT DESTOCK е алтернативата на SKEYNDOR на апаратните методи за борба с целулита. АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ съдържа няколко продукта, които се нанасят без отмиване и които стимулират „топенето” на мастните натрупвания, подобряване на вида на „портокаловата кожа” и превенцията на появата на целулит в третираните места.
Процедурата започва с:

ЗАГРЯВАЩ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА РАДИОЧЕСТОТА
Концентрат, който има благотворно, недразнещо загряващо действие, което наподобява действието на радиочестота. Той активира най-горния слой на кожата и загрява третираната зона, като създава идеални условия за процес на изгаряне на мазнини и премахване на подхожните мазнини и целулита. Съдържа екстракти от пелин и естери.
Процедурата продължава с:

ИЗГАРЯЩ МАЗНИНИТЕ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА УЛТРАЗВУК
Ионизиран професионален биоактивен серум, който е създаден за да третира проблемите свързани с упорития целулит. Подобрява вида на портокаловата кожа и подпомага отслабването чрез ефект подобен на ултразвука. Обогатен с малинови кетони и други антицелулитни съставки, които стимулират изгарянето на излишните мазнини. Съдържа Глауцин, малинови кетони, кафеин и деривати 5%, карнитин 3%.
Процедурата завършва с:

ОФОРМЯЩА ТЯЛОТО МАСКА
Обвивка за тяло, която позволява ремоделиране на силуета и процеси на отслабване. Нормализира външния вид на кожата, като я прави по-гладка и копринена. Съдържа екстракт от зелено кафе, колаген и пречистващи съставки, които подобряват отпунатия вид на кожата, следствие от задържането на течности и недостиг на тонус. Съдържа зелено кафе, Йерба мате, колаген и растителни екстракти.

Оптимални резултати: 6 процедури , веднъж седмично

Цена на Процедура : 70.00 лв.

Продължителност: 80 мин.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Терапия PRO BIOME PEEL за Пилинг Хидратация и Успокояване NEW !!!