Защитен Крем за Ръце SPF 10 VENUSTE код: 1482


 Хидратиращ и омекотяващ крем за ръце VENUSTE с UV защита (SPF 10) и богато подхранващи активни съставки от алое вера, масло от шипка и хиалуронова киселина. Нежно обгръща ръцете като защитна ръкавица, без да оставя чувство за омазняване. Фината емулсия прави ръцете меки, помага за запазване на съдържанието на влага в кожата и ги предпазва от вредните външни влияния. За едно ново усещане на копринено меки и излъчващи здрав вид ръце.

Предимства:

• Финна текстура, която не оставя мазен филм.

• Не съдържа парабени и вредни съставки.

• Има защитен фактор 10 SPF

Размер:  100 мл.

Активни съставки: алантоин, алое вера, UV филтри, D-пантенол, масло от шипка.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Алое Вера Гел - вещество извлечено от алое вера кактус

Извлечен от листата на кактус. Този растителен екстракт е богат на повече от 50 биологично активни вещества, като протеини, минерали, витамини и ензими. ('изцеление') Алое вера притежава и противовъзпалителни свойства, облекчава болката и опънатост на кожата. Алое вера гел засилва естествените регенеративни сили на кожата, доставя влага на кожата, има дезинфекциращо действие и намалява възпалението по-бързо. В медицината и фармацията това активно вещество се използва при лечението на екзема, акне, невродермит и псориазис.

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекуярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

Екстракт от Шипка

Екстрактът от Шипка е изключително богат на витамин С, който участва в синтеза на колаген и е едно от най-добрите средства за борба с бръчките. Съдържа цял комплекс от полезни вещества и антиоксиданти, които  укрепват кръвоносната система, повишават защитните сили на кожата и съхраняват младостта.

Код: 1482

Цена: 37.00лв

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Терапия PRO BIOME PEEL за Пилинг Хидратация и Успокояване NEW !!!

Антицелулитна Програма за Упорит Целулит BODY SCULPT Skeyndor