Дермален Крем с Комплекс от Плодови Киселини AHA ARCELMED код: 1184


Дермален подмладяващ крем за усъвършенстване и подобряване структурата на кожата с комплекс от плодови киселини, с лек ексфолиращ и дълбоко овлажняващ ефект. Нежно обновява кожата благодарение на плодовите киселини, стимулира синтеза на колаген и еластин, изсветлява старческите петна. Предотвратява появата на хиперкератоза, омекотява изражението и старческите бръчки, повишава способността на кожата да задържа влагата и помага за възстановяване на увредените клетки. Подобрява защитните функции на епидермиса и изравнява релефа на кожата. Тенът изглежда равномерен, кожата е еластична и добре тонизирана. Освен това, този крем е изключително подходящ за интензивна грижа за подобряване външния вид на кожата. Препоръчва се да се използва като курс. Високата UV защита е особено важна през лятото. Препоръчваме да се използва слънцезащитен продукт с SPF 50.

Предимства:

  • AHA ефект.
  • Равномерен тен.
  • Оптимална еластичност на кожата.
  • Интензивна грижа.

 Употреба:

Прилагайте ежедневно сутрин и вечер върху почистена кожа за период от време приблизително 4 седмици. След това нанесете обичайния си дневен или нощен крем. Ако се използва постоянно, прилагайте допълнително хидратиращ крем.

Забележка: Този крем е подходящ и за интензивно лечение. Избягвайте по-продължително излагане на слънчева светлина и използвайте UV защита.

Размер: 50мл.

Активни съставки: Биомиметичен пептид, AHCare 5%, Aquarich (иновативна съставка от черен овес и соев лецитин), Neutrazen® (трипептид), Сквалан, D-пантенол, зехтин, масло от макадамия. 

Код: 1184

Цена: 104.00лв.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Терапия PRO BIOME PEEL за Пилинг Хидратация и Успокояване NEW !!!

Антицелулитна Програма за Упорит Целулит BODY SCULPT Skeyndor