Серум Нощно Възстановяване - Дермален Колаген Оптимизатор ARCELMED код: 2024


 Хидратиращият и успокояващ серум Нощно възстановяване - Дермален Колаген Оптимизатор насърчава активното обновяване и възстановяване на кожата през нощта, помага за успокояване на раздразнената кожа и поддържа естествената регенерация на кожните клетки. Ателоколагенът и хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло осигуряват ефективна хидратация на кожата и повишават нейната еластичност и защитни функции за борба с умората и напрежението. Серумът се съпротивява на преждевременно стареене на кожата. Бързо се абсорбира, изпълва кожата с влага, успокоява, омекотява и подмладява. Особено подходящ за чувствителна и проблемна кожа, склонна към акне. Кожата е ефективно овлажнена, с подобрена гъвкавост и еластичност.

Предимства:

  • Хидратиращ и успокояващ нощен серум
  • Успокоява раздразнената кожа
  • Устойчиво насърчава естествената регенерация на кожата
  • Кожата е ефективно овлажнена, гъвкавостта и еластичността се подобряват
  • Признаците на преждевременно стареене са облекчени.
  • Особено подходящ за чувствителна и проблемна кожа, склонна към несъвършенства.

Приложение: Нанесете няколко капки върху лицето, в зоната около очите, по шията и деколтето всяка вечер след почистване. След това нанесете обичайния нощен и околоочен крем.

Активни съставки: Atelocollagen, Омега CTP, Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, D-Пантенол, Екстракт от лайка, Витамин Е.

Размер: 30ml


Код: 2024


Цена: 99.00лв.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Терапия PRO BIOME PEEL за Пилинг Хидратация и Успокояване NEW !!!

Антицелулитна Програма за Упорит Целулит BODY SCULPT Skeyndor