Дермален Обновяващ Флуид ARCELMED код: 2026


 Дермален обновяващ флуид с пробиотици (рН 3,5-4,0). Интензивния, високоефективен подмладяващ флуид с плодова киселина и ензими разтваря протеиновите съединения между горните клетки на кожата, спомага на клетъчната регенерация да се ускори, изглажда кожата, стимулира синтеза на колаген, почиства и свива запушените пори, допринася за забележимо подобрение в профила на лицето. Има кератолитичен ефект. Продукт за дълбоко почистване. Забележка: Подходящ за всички видове кожа, с изключение на чувствителна и проблемна кожа, за която може да използвате по-леката версия – Дермален обновяващ гел.

Предимства:

  • интензивен, високоефективен пилинг с плодови киселини и ензими
  • разхлабва мъртвите кожни клетки
  • спомага за ускоряване на регенерацията на клетките
  • почиства запушените пори
  • усъвършенства текстурата на кожата

Приложение: Нанесете продукта сутрин или вечер върху почистена кожа и масажирайте. Избягвайте контакт с очите! Оставете за 10-15 минути и изплакнете с топла вода. Кожата вече е оптимално подготвена за нанасяне на Серум Дневен протектор - Дермален Колаген Оптимизатор или Серум Нощно възстановяване - Дермален Колаген Оптимизатор.

Нанасяйте флуида 3 пъти през първата седмица, 5 пъти през втората седмица и ежедневно от третата седмица. След като състоянието на кожата се подобри, приложението може да бъде намалено до 1-2 пъти седмично.

Забележка: По време на първия период на третиране може да се появят зачервяване и изтръпване. Тези реакции са положителни показатели за ефекта. Освен това могат да възникнат кожни дефекти в началото на приложението, тъй като поради интензивния почистващ ефект, вредните вещества се отделят по кожата. Това са желани реакции и признаци за появата на положителен ефект върху кожата.

Активни съставки: АНА концентрат 2 (10%), Keratoline® (1%), органични житни зърна, соев протеин, екстракт от бяла върба, хиалуронова киселина с ниско и високо молекулно тегло, Syricalm ™, алантоин, D-пантенол, екстракт от мед, серамиден комплекс, рН 3.5-4.0.

Размер: 30ml

Код: 2026

Цена: 99.00лв.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Терапия PRO BIOME PEEL за Пилинг Хидратация и Успокояване NEW !!!

Антицелулитна Програма за Упорит Целулит BODY SCULPT Skeyndor