Дермален Избелващ Концентрат ARCELMED код: 1171


 ARCELMED Дермален избелващ концентрат със стабилизиран витамин С. Новаторска технология с активни субстанции, които ускоряват разграждането на меланина и контролират синтеза му в дермата, предотвратявайки дермалната пигментация. Предотвратява прекомерната кератинизация и хиперкератоза. Овлажнява и ефективно намалява линиите и фините бръчки, осигурява интензивна защита срещу свободните радикали, успокоява кожата, предотвратява дразненето и зачервяването. Предотвратява образуването на "фото бръчки". Подходящ за лице, шия и деколте. Има текстура на гел и се препоръчва да се използва като основа на крем. Съдържа избелващ комплекс със стабилизиран витамин С и намалява леките пигментни петна, като влияе върху забавянето на меланинообразуването. Не предизвиква чувствителност на кожата и е много подходящо да бъде комбиниран с кремовете от серия ARCELMED.

Препоръка: при хиперпигментация, фотостареене, петна от акне, матова и безжизнена кожа.

Забележка: Избелващите продукти винаги действат по-интензивно, ако кожата е защитена от UV лъчи чрез допълнителна светлинна защита най-малко SPF 25. Дермалният избелващ концентрат се препоръчва да се употребява заедно с Дермален слънцезащитен крем SPF50 или Лек дермален защитен флуид с SPF 50.

Предимства:

  • Срещу свързани с възрастта и светлината пигментни петна.
  • Ускорява разграждането на съществуващия меланин и инхибира производството на нов меланин.
  • Микро фините избелващи частици дават много бърз резултат в рамките на няколко часа.
  • Подходящ и за ръце и деколте.
  • Тенът на лицето е видимо по-светъл и лъчист.

Употреба: Нанесете сутрин и/или вечер на лицето, шията и деколтето или върху участъци от кожата с неравномерна пигментация и върху тях нанесете подходящ подхранващ крем.

СЪВЕТ: Най-правилно е да се използва сутрин и вечер. Регулира продукцията на меланина, подходящ е и за ръце.

Активни съставки: изсветляващ комплекс (витамин С + екстракт от рапица), натрулон (L-карнитин), витамин Е, галактоарабинан (полизахарид, получен от гъба лиственица), лимонена киселина.

Размер: 30мл.


Код: 1171


Цена: 87.00лв

Коментари

Популярни публикации от този блог

Терапия PRO BIOME PEEL за Пилинг Хидратация и Успокояване NEW !!!

Антицелулитна Програма за Упорит Целулит BODY SCULPT Skeyndor